Γιατί το Racechip είναι καλύτερο από τα ECU remaps ή (Επαναπρογραμματισμός Εγκεφάλου)

Plug & Play τοποθέτηση σε 10 λέπτα

RaceChip
Εύκολη εγκατάσταση σε 10 λεπτά. Δεν είναι απαραίτητες οι μηχανικές γνώσεις και δεν χρειάζονται ειδικά εργαλεία. Το RaceChip είναι έτοιμο για χρήση.
Remapping
Η διαδικασία remapping είναι πολύ χρονοβόρα και πολύ πιθανόν να κάνει ζημιά τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου αν δεν γίνει σωστά.
Easy DIY installation within 10 min. No mechanical knowledge or special tools are required. In contrast, the process of remapping is very time consuming and may damage the ECU.

All Power reserves activated

RaceChip
Χρησιμοποιεί λογισμικό για να πάρει την καλύτερη απόδοση της μηχανής. To RaceChip χρησιμοποιεί αποθέματα ισχύος έξυπνα και αποτελεσματικά και δεν μπορεί να ξεπεραστεί από τo Remapping στις περισσότερες διαστάσεις.
Remapping
Επίσης περιορισμένη από τα αποθέματα ενέργειας, αν η αντοχή είναι σχετική. Η ενέργεια αναβαθμίζει ανά 40% είναι σχεδόν χωρίς να ανταλλάσσουν εξαρτήματα η να βλάπτουν το αυτοκίνητο σας μακροπρόθεσμα.
RaceChip as well as remapping use software to get the best performance out of the hardware (engine). If durability is relevant, the results are usually the same, because they are only limited by the available power reserves.

Fine-Tuning επίσης μετά την εγκατάσταση

RaceChip
Το RaceChip είναι προγραμματισμένο ειδικά για την μηχανή σας. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε fine-tune τις ρυθμίσεις αμέσως μετά την εγκατάσταση, προαιρετικά (π.χ τις συγκεκριμένες παραλλαγές του κινητήρα σας.
Remapping
Τα Remaps πολύ πιθανόν να πάρουν υπόψιν και να διαβάσουν τις στάνταρ εργοστασιακές παραλλαγές. Όμως, αργότερα μετά την εγκατάσταση είναι οριστικό και δεν μπορείτε να κάνετε άλλες ρυθμίσεις στις δικές σας ατομικές ανάγκες.
If you want, you can further adjust the individual software to your needs after installation e.g. via the RaceChip Smartphone App. Remaps are set in stone and not adjustable.

Σύστημα Ασφάλειας Διπλών Μηχανών

RaceChip
Οι εργοστασιακοί μηχανισμοί ασφάλειας παραμένουν εν λειτουργία, συν επιπρόσθετο Σύστημα Ασφάλειας της Μηχανής. Αυτό εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια και μακροζωία του αυτοκινήτου σας.
Remapping
Οι εργοστασιακοί μηχανισμοί ασφάλειας μπορούν να αντικατασταθούν. Αυτό για παράδειγμα έχει ως αποτέλεσμα η μηχανή να μην εντοπίζει την υπερθέρμανση ή την υπερβολική πίεση πια.
Manufacturers protection mechanisms remain functional, plus additional RaceChip Engine Protection System. Remaps may overwrite or change manufacturers protection mechanisms.

Εγγύηση Ασφαλής Μηχανής

RaceChip
Τα προϊόντα της RaceChip συμπεριλαμβάνουν διετής εγγύηση για την μηχανή, η οποία καλύπτει όλα τα σχετικά εξαρτήματα. Εξάλλου, το εργοστασιακό υλικό του κινητήρα παραμένει αμεταποίητο.
Remapping
Ο επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου μπορεί να εντοπιστεί στην διάρκεια ενός service με αποτέλεσμα να χάσετε την εγγύηση του κατασκευαστή. Οι πιο πολλοί προγραμματιστές δεν προσφέρουν εγγύηση κινητήρα.
RaceChip products comprise an engine warranty of up to 2 years. Moreover, the manufacturer’s engine hardware remains unaltered. Remapping leads to a loss of the manufacturer’s warranty.

Εύκολη Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων

RaceChip
Εύκολη αφαίρεση μέσα σε λίγα λεπτά (π.χ πρίν μία λειτουργία) για να επαναφέρετε το αυτοκίνητο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το tuning μας δεν μπορεί να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας. Μπορεί να επαναπρογραμματιστεί και να μεταφερθεί σε άλλο αυτοκίνητο.
Remapping
Η αφαίρεση είναι δύσκολη και θα παραμείνει ανιχνεύσιμη (η εργοστασιακή ECU μετράει κάθε φλας). Εξάλλου, ένα remap μπορεί να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του αυτοκινήτου σας.
In contrast to remapping, a RaceChip can be removed in a few minutes (e.g. before a service) in order to reset the car to the factory setting. Our tuning can’t be overwritten during a service. It can be reprogrammed and transferred to another car.
Plug & Play
τοποθέτηση σε 10 λέπτα
Ενεργοποίηση Αποθεμάτων
Ισχύος του Κινητήρα
Ρυθμίσεις Ακριβείας
και μετά την εγκατάσταση
Διπλό Σύστημα
Προστασίας Κινητήρα
Εγγύηση Καλής
Λειτουργίας Κινητήρα
Εύκολη Επαναφορά
Εργοστασιακών Ρυθμίσεων
Παρακαλώ πατήστε στα εικονίδια για περισσότερες πληροφορίες.
Επιλογή οχήματος!

RaceChip: Σύνθετη τεχνολογία. Απλή εγκατάσταση.

Συνδέστε το στην μηχανή σας για να απελευθερώσετε τα αποθέματα ισχύος της.

Το σύστημα Plug & Drive της RaceChip: Το tuning chip τοποθετείτε στη περιοχή των καλωδιώσεων ανάμεσα στα χειριστήρια και στους αισθητήρες του κινητήρα. Δεν χρειάζεται γνώση ειδικού ή εργαλεία για αυτή την εύκολη διαδικασία.
Σε αντίθεση με τα συμβατικά tuning κουτιά τα RaceChips είναι έξυπνα πολυκαναλικά κουτιά τα οποία δουλεύουν σαν μίνι υπολογιστές ή “add-on ECUs” και τροποποιούν μία ποικιλία σημάτων ηλεκτρονικών αισθητήρων σε πραγματικό χρόνο.

Καλύτερη οικονομία καυσίμων

Αποθηκεύστε χρήματα και φυσικές πηγές

Με την RaceChip δεν αναγκάζεστε να διαλέξετε ανάμεσα σε καλύτερη απόδοση ή καλύτερη οικονομία καυσίμων. H RaceChip σας αφήνει να έχετε και τα δύο μαζί. Με τις κατάλληλες συνήθειες οδήγησης, μπορείτε να βελτιώσετε την οικονομία των καυσίμων μέχρι και 20% όταν χρησιμοποιείτε το RaceChip.
Άλλωστε αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της έγχυσης καύσιμου το RaceChip αυξάνει την διαθέσιμη ροπή, το οποίο επιτρέπει αλλαγές μηχανισμού και συνολικά λιγότερη μετατόπιση. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμων του αυτοκινήτου σας. Σε αντίθεση με τα remaps, τα tuning κουτιά δεν είναι ικανά να απομιμηθούν τον l/100km αριθμό όπου φαίνεται στο αμάξι.

Η Racechip δημιουργήθηκε στην Γερμανία και δοκιμάστηκε στην Autobahn

Η Racechip δημιουργήθηκε στην Γερμανία και τα Γερμανικά αμάξια που έχουν κάνει τεστ στην Autobahn θεωρούντε τα καλύτερα στον κόσμο. Η κορυφαία εταιρία για chip tuning επίσης φτιάχθηκε στην Γερμανία: Σήμερα, τα προϊόντα RaceChip χρηισιμοποιούντε σε περισσότερες από 135 χώρες. Πάνω από 500,000 ικανοποιημένοι πελάτες απολαμβάνουν περισσότερη δύναμη, γρήγορη επιτάχυνση και μία εκλεπτυσμένη απόδοση οδήγησης.

Τα προϊόντα της Racechip είναι αποκλειστικά αναπτυγμένα και κατασκευασμένα στην Γερμανία και εκτεταμένα δοκιμασμένα με Autobahn.

RaceChip is Autobahn tested

Η καινούργια Racechip Εφαρμογή: Επαναπροσδιορισμός του Chip Tuning

Εξατομικευμένο tuning μηχανής στην παλάμη του χεριού σας

Ως ο αρχηγός της καινοτομίας στον τομέα του chip tuning, η RaceChip δημιούργησε μια Smartphone εφαρμογή η οποία σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε μέσω Bluetooth με το chip σας. Μπορείτε να επιλέξετε 1 από τα 3 επίπεδα απόδοσης, τα οποία είναι ιδικά προσαρμοσμένο για την μηχανή σας: Αποτελεσματικότητα, Αθλητισμός και Αγώνας. Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης προθέρμανσης σας επιτρέπει να ορίσετε μία φάση προθέρμανσης για τον κινητήρα σας προτού κάνετε την αναβάθμιση απόδοσης. Αυτό προστατεύει τον κινητήρα ακόμη και στις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα.

Το tuning λογισμικό στέλνετε προ-προγραμματισμένο με ρυθμίσεις ειδικά σχεδιασμένες για το αμάξι σας. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε αλλαγές σε αυτές τις ρυθμίσεις (π.χ) επειδή η ενέργεια των στάνταρτ εργοστασιακών μοντέλων διαφέρουν +/- 10%), είμαστε ικανοί να ρυθμίσουμε αυτές τις ρυθμίσεις για εσάς απλά σαν αρχείο για κατέβασμα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπέροχη επιπλέον λειτουργία προσθέστε την Εφαρμογή για μόνο 50 Ευρώ σε οποιοδήποτε συμβατό RaceChip στην διαδικασία πληρωμής.

  • Καλείτε στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.

  • Αλλάζουμε τις παραμέτρους του λογισμικού.

  • Κατεβάζετε το ανανεωμένο λογισμικό στο κινητό σας με ένα κλικ.

Επιδόσεις κατά Απαίτηση

Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία επίπεδα απόδοσης.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα χρησιμοποιώντας δεδομένα από BMW 730d, δοκιμασμένη σε δυναμόμετρο.
 

Προσφέρουμε αναβάθμιση επιδόσεων για τις περισσότερες μάρκες και μοντέλα της αγοράς.

Επιλογή οχήματος!