ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 

 Η RaceChip Hellas παραδίδει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο και οι αποστολές γίνονται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier για την Ελλάδα και για Κύπρο.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιριών ACS Courier, ενώ αποστολές και παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Παραγγελίες που εκτελούνται καθημερινά μέχρι τις 12μμ, αποστέλλονται από εμάς την ίδια μέρα στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ενώ για παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημά μας μετά τις 12 μμ αποστέλλονται από εμάς στην ACS Courier, την επόμενη εργάσιμη μέρα. Τέλος, παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημά μας τις αργίες, θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη μέρα από την αργία.ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες ενώ σε νησιά και σε δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 2 - 4 εργάσιμες μέρες.


ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για παραγγελίες από/προς Κύπρο, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2 - 8 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την επιλογή της συνεργαζόμενης εταιρίας.

Με ACS ο χρόνος παράδοσης είναι 7-8 εργάσιμες ημέρες

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές γίνονται δωρεάν, εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι ίση ή υπερβαίνει τα 249€. Σε παραγγελίες αξίας κάτω των 249€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3€.


ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Το κόστος των μεταφορικών για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών και εκτιμάμε την κατανόηση σας σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση 1) Εθνικών γιορτών 2) Γεγονότων ανωτέρας βίας που η εταιρία δεν ασκεί έλεγχο, όπως απεργίες