Εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα - απλή εγκατάσταση

Εύκολο στη χρήση με σύστημα plug & drive

Όλα τα προϊόντα RaceChip έχουν σύστημα Plug & Drive, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας το RaceChip μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Πιστεύουμε ότι ακόμη και τα προϊόντα που προσφέρουν πολύπλοκες λειτουργίες θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλά.

Με όλα τα προϊόντα μας θα λάβετε τις οδηγίες που περιγράφονται για την τοποθέτησή τους, ειδικά για το όχημά σας. Θα έχετε, επίσης, την πλέον κατάλληλη τεχνική υποστήριξη.

Είτε πρόκειται για τη ρύθμιση των chip είτε του επιταχυντή, τα προϊόντα μας μπορούν να επαναρυθμιστούν ανά πάσα στιγμή για να επαναφέρουν το όχημά σας σε εργοστασιακή ρύθμιση.

ΟΔΗΓΙΕΣ CHIP TUNING

ΟΔΗΓΙΕΣ PEDAL BOX

Είτε η ρύθμιση των τσιπ είτε του επιταχυντή, τα προϊόντα μας μπορούν να επαναρυθμιστούν ανά πάσα στιγμή για να επιστρέψουν το όχημά σας σε εργοστασιακή ρύθμιση.

Γρήγορη επαναφορά στην εργοστασιακή ρύθμιση

Στο προϊόν υπάρχει τυφλό βύσμα. Εάν θέλετε να επαναφέρετε προσωρινά το όχημά σας σε διαμόρφωση εργοστασίου, τότε μπορείτε απλά να αντικαταστήσετε τη μονάδα με το τυφλό βύσμα. Στη συνέχεια, το σήμα από τη μονάδα ελέγχου του κινητήρα θα μεταδοθεί απευθείας.

Πλήρης επαναφορά σε διαμόρφωση σειράς

Αν χρειαστεί, τα προϊόντα chiptuning μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς σε λίγα μόνο βήματα - όπως ακριβώς και η εγκατάσταση του RaceChip, αλλά σε αντίστροφη σειρά (αν και είμαστε σίγουροι ότι μόλις απολαύσετε τα προϊόντα μας, δεν θα θέλετε να τα αποχωριστείτε ξανά).

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση

Και τις αντίστοιχες απαντήσεις

Τι πρέπει να γνωρίζω για πριν πάω το αυτοκίνητό μου για service σε ενα συνεργείο;

Συνήθως συνιστούμε να αφαιρέσετε εντελώς το RaceChip πριν από την υπηρεσία, ώστε να επιτρέψετε στο συνεργείο να παρέχει υπηρεσίες βασισμένες σε ένα αυτοκίνητο σειράς. Το τσιπ μπορεί εύκολα να επανεγκατασταθεί μετά από το service.

Η διαγνωστική συσκευή δείχνει ότι έχει εγκατασταθεί η βελτίωση της απόδοσης;

Όχι. Μια συσκευή διάγνωσης διαβάζει μόνο τα δεδομένα που αποθηκεύονται στη μονάδα ελέγχου του κινητήρα του οχήματος. Το RaceChip δεν έχει απολύτως καμία αλληλεπίδραση με τη μονάδα ελέγχου του κινητήρα. Μερικές φορές, οι συσκευές διάγνωσης εμφανίζουν μηνύματα σφάλματος που προέρχονται από τη μονάδα ελέγχου. Ωστόσο, αυτά δεν μπορούν να αποδοθούν στην εγκατάσταση του RaceChip.

Είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε ένα RaceChip ακόμα και χωρίς τεχνική τεχνογνωσία;

Ναί. Τα προϊόντα RaceChip έχουν σχεδιαστεί για εγκατάσταση χωρίς προβλήματα με τη βοήθεια των οδηγιών και των βίντεο που παρέχονται. Σε ορισμένες μεμονωμένες περιπτώσεις όπου οι χρήστες έχουν προβλήματα, η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη για συμβουλές.

Χρειάζομαι ειδικά εργαλεία για την εγκατάσταση;

Όχι. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το RaceChip χωρίς εξειδικευμένη μηχανική τεχνογνωσία. Σε σπάνιες περιπτώσεις το κιβώτιο φίλτρου αέρα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί για να φτάσετε στον αισθητήρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις σας συνιστούμε να βρείτε ένα συνεργείο αν δεν έχετε μηχανική τεχνογνωσία. Τα ειδικά εργαλεία δεν είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση του τσιπ.

Πού είναι η καλύτερη θέση για τη μονάδα στο χώρο του κινητήρα;

Πρέπει να εγκαταστήσετε τα προϊόντα RaceChip σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης. Χρησιμοποιήστε την υπάρχουσα πλεξούδα καλωδίων του οχήματος για τη βοηθητική πλεξούδα καλωδίων. Η ίδια η υπομονάδα πρέπει να είναι σταθερά στερεωμένη και να μην μπορεί να συνδεθεί στις ακόλουθες περιοχές: Πολύ καυτά εξαρτήματα, συστατικά με ισχυρή δόνηση, υγρούς χώρους

Τι πρέπει να κάνω εάν έχω απορίες κατά την εγκατάσταση;

Ακολουθήστε το εγχειρίδιο οδηγιών και ελέγξτε τα διαθέσιμα βίντεο, αν χρειαστεί. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας.

Μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες της μηχανής μου για να με βοηθήσετε με την εγκατάσταση;

Εάν οι εικόνες που παρέχουμε δεν βοηθούν στη συναρμολόγηση, τότε μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες της μηχανής σας, ώστε να μπορέσουμε να σημειώσουμε το σχετικό βύσμα για εγκατάσταση.

Δεν έλαβα ένα εγχειρίδιο εγκατάστασης για το συγκεκριμένο όχημα με το τσιπ μου. Πού μπορώ να βρω ένα;

Απλά καλέστε ή στείλτε με e-mail την εξυπηρέτηση πελατών μας και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε φωτογραφίες ειδικά για το αυτοκίνητό σας.

Το εγχειρίδιο εγκατάστασης που έλαβα δεν αντιστοιχεί στον κινητήρα μου. Τι πρέπει να κάνω?

Μπορείτε να ζητήσετε εικόνες από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω του τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν το εγχειρίδιο οδηγιών που παρέχεται δεν είναι χρήσιμο.

Μπορείτε να μου στείλετε περισσότερες εικόνες εγκατάστασης;

Θα σας στείλουμε επιπλέον εικόνες εγκατάστασης από την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών κατόπιν αιτήματος.

Πού μπορώ να βρω βίντεο εγκατάστασης για το όχημά μου;

Θα βρείτε διάφορα βίντεο εγκατάστασης για το συγκεκριμένο όχημα στη βάση δεδομένων βίντεο.

Παρέχει η RaceChip υπηρεσία εγκατάστασης RaceChip;

Παρέχουμε εγκατάσταση της μονάδας RaceChip στο συνεργαζόμενο συνεργείο μας στην Γλυφάδα με ένα μικρό επιπλέον κόστος για την υπηρεσία.

Παρέχει η RaceChip υπηρεσία εγκατάστασης PedalBox (XLR);

Παρέχουμε εγκατάσταση της μονάδας XLR στο συνεργαζόμενο συνεργείο μας στην Γλυφάδα με ένα μικρό επιπλέον κόστος για την υπηρεσία.

Μπορώ να εγκαταστήσω την μονάδα σε ένα συνεργείο;

Η μονάδα RaceChip μπορεί να εγκατασταθεί σε ανεξάρτητα συνεργεία.

Ενδέχεται να χαλάσω κάτι κατά την εγκατάσταση στον κινητήρα μου;

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί όταν ακολουθείτε σωστή διαδικασία. Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται σύμφωνα με την αρχή Plug & Drive. Αυτό σημαίνει ότι οι λειτουργίες τους μπορεί να είναι πολύπλοκες, αλλά η εγκατάσταση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Όλα τα προϊόντα μας παρέχονται με εκτεταμένες συμβουλές για εγκατάσταση.

Τι πρέπει να κάνω εάν το παρεχόμενο βύσμα δεν ταιριάζει;

Επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη πελατών μας.

Τι πρέπει να κάνω εάν το βύσμα ελέγχου δεν ανάβει, παρόλο που είμαι βέβαιος ότι έκανα σωστά την εγκατάσταση;

Επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη πελατών μας. Αν το LED δεν ανάψει, αυτό μπορεί να έχει διάφορες αιτίες.

Μπορώ να αφαιρέσω την μονάδα και να επιστρέψω το όχημά μου σε κατάσταση εργοστασίου;

Ναί! Μόλις απεγκαταστήσετε εντελώς την μονάδα RaceChip και όλες οι συνδέσεις συνδέονται στην αρχική θέση, τότε το όχημα είναι σε εργοστασιακή κατάσταση.

Είναι το αυτοκίνητό μου σε εργοστασιακή κατάσταση μετά την απεγκατάσταση του Racechip;

Ναί. Μετά την πλήρη αποσύνδεση, δεν υπάρχουν ευδιάκριτες ενδείξεις ότι εγκαταστάθηκε μια πρόσθετη συσκευή στην θέση του κινητήρα. Η ανάγνωση των δεδομένων απόδοσης από τη μνήμη του οχήματος μπορεί να αποτελέσει ένδειξη ότι έχει εγκατασταθεί μια βελτίωση επιδόσεων. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για την εγκατάσταση μιας ηλεκτρονικής βελτίωσης επιδόσεων που χρησιμοποιεί βοηθητικά κουτιά. Επιπλέον, αυτά τα δεδομένα διαβάζονται και αξιολογούνται στο εργαστήριο από πολύ λίγους κατασκευαστές. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα Ερωτήσεις και Απαντήσεις κάτω από το θέμα Εγκατάσταση και Αφαίρεση. Το προσωπικό Εξυπηρέτησης Πελατών μας είναι φυσικά επίσης διαθέσιμο για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει. Άλλοι τύποι συντονισμού (π.χ. OBD) αντικαθιστούν απευθείας το λογισμικό ελέγχου του κινητήρα, με τρόπο που είναι αναγνωρίσιμος.

Πώς μπορώ να καταργήσω το βύσμα σε περίπτωση απενεργοποίησης;

Το βύσμα είναι στερεωμένο με έναν απλό μηχανισμό ασφάλισης στον αισθητήρα. Χαλαρώστε αυτό το μάνταλο και το βύσμα μπορεί να τραβηχτεί εύκολα.

Γιατί το βύσμα του κατασκευαστή φαίνεται διαφορετικό από το βύσμα που έλαβα;

Μερικές φορές το φις που παρέχεται φαίνεται λίγο διαφορετικό από τα βύσματα του οχήματος. Ωστόσο, τα βύσματα μπορούν ακόμα να συνδεθούν χωρίς κανένα πρόβλημα και η τεχνική λειτουργία του συνδέσμου δεν θα επηρεαστεί επειδή χρησιμοποιούμε βύσματα ποιότητας OEM.

Τι πρέπει να κάνω εάν το παρεχόμενο βύσμα δεν ταιριάζει;

Μερικές φορές κάποιοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους σύνδεσης σε μια σειρά. Αν αυτό ισχύει για το όχημά σας, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας. Τότε μπορούμε να κανονίσουμε να αλλάξουμε το καλώδιο.