Τα αυτοκίνητα είναι το πάθος μας

Ζούμε για τα προϊόντα μας

Λίγα λόγια για την AGTUNING

H AGTUNING ιδρύθηκε το 2012 με κύριο γνώμονα την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αγοράς σε βελτιωτικά αυτοκινήτων, όπως προϊόντα βελτίωσης κινητήρων μέσω Chip Tuning.

Από το 2013 εισάγουμε τα RaceChip στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας σας απευθείας υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε - Τηλεφωνικός, μέσω του Site μας, αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα στην Γλυφάδα.

Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι της RaceChip Γερμανίας, κάτι που σημαίνει για εσάς ότι έχετε όλα τα προνόμια από εμάς εντός Ελλάδος.

Η τιμές μας είναι το ίδιο χαμηλές με αυτές που ορίζει η RaceChip.

Όλα τα προϊόντα της RaceChip είναι άμεσα διαθέσιμα από εμάς, παραλαβή από το κατάστημα μας αυθημερόν και αποστέλλουμε πανελλαδικά αυθημερόν.

Απολαύστε chiptuning από την RaceChip

Η ομάδα της RaceChip αναπτύσσει μοναδικά προϊόντα για εσάς

Το 2008, ο Manuel Götz έκανε το πάθος του για τα αυτοκίνητα, καριέρα του: τότε γεννήθηκε η RaceChip. Από τότε, μια συνεχώς αυξανόμενη ομάδα φίλων του αυτοκινήτου και μηχανικών εργάστηκαν με πάθος για να αναπτύξουν τα προϊόντα της RaceChip και να προχωρήσουν με καινοτομίες που σας την καλύτερη δυνατή οδηγική εμπειρία.

Δύναμη και καινοτομία είναι οι προτεραιότητές μας. Με την τεχνογνωσία μας που σε συνδυασμό με την προθυμία να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε εξελιγμένα προϊόντα και απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας.

100.000 νέοι λάτρεις του RaceChip κάθε χρόνο

Γίνετε ένας και εσεις

Στη RaceChip, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην οδηγική απόλαυση του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά. Αυτό ορίζει τη δουλειά μας. Αυτό μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε και να παράγουμε μοναδικά προϊόντα.

Ο αριθμός των νέων ιδιοκτητών RaceChip αυξάνεται κάθε χρόνο, γεγονός που για εμάς είναι το καλύτερο δυνατό κίνητρο και ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας. Μόνο φέτος έχουμε προσθέσει ακόμα 100.000 ενθουσιώδης φίλους των αυτοκινήτων στη βάση των fan μας.

Εξατομικευμένη Βελτίωση Επιδώσεων για πάνω από 3.000 αυτοκίνητα

Η RaceChip είναι πρωτοπόρος στα ηλεκτρονικά συστήματα βελτίωσης.

Προσφέρουμε βελτίωση επιδόσεων για αναρίθμητες μάρκες και μοντέλα με τα chip ρυθμισμένα για τον κάθε κινητήρα ξεχωριστά.

Ο κατάλογος μας περιέχει γύρω στις 60 μάρκες και πάνω από 3.000 μοντέλα. Βρείτε το κατάλληλο RaceChip για το αυτοκίνητό σας.

ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ